lpb-Nash (1)

Prijsdoorbraak: Nash balpen!

Deze kwalitatieve kunststof of plastic pen met klikmechanisme is nu heel eenvoudig online te bedrukken met jouw bedrijfslogo of gewenste tekst. De balpen bevat een soft touch grip waardoor de pen goed in de hand ligt en er voldoende grip is. Deel de pennen uit als promotionele gift en jouw bedrijfslogo zal nog vaak in het openbaar te zien zijn. Nu te bestellen tegen een zeer scherpe inkoopprijs! Nu online tegen een zeer scherpe prijs in te kopen vanaf 500 stuks!

Kenmerken Nash balpen

    • Blauw- of zwartschrijvend
    • Zeer geschikt voor promotionele doeleinden
    • Beschikbaar in 20 verschillende kleuren
    • Bevat handig klikmechanisme
    • Zeer scherpe inkoopprijs

Nash stylus balpen én Nash stylus balpen met markeerstift)

Niet alleen kun je bij ons terecht voor de standaard Nash balpen, ook bieden wij je de Nash stylus balpen en de Nash stylus balpen met markeerstift aan. Beide balpennen bevatten een handig draaimechanisme en een stylustip! De Nash Stylus balpen is te verkrijgen in 5 verschillende kleuren en heeft een zwarte of een blauwe kleur inkt. De Nash stylus balpen met markeerstift is te verkrijgen in 4 verschillende kleuren en is zwartschrijvend. Tegen een zeer lage prijs, kun je deze balpennen laten bedrukken met jouw bedrijfslogo. Genereer meer naamsbekendheid met deze balpen!

Relatiegeschenken zijn op dit moment bijna niet meer weg te denken bij een evenement of een beurs. Ook aan het einde van het jaar worden deze geschenken steeds meer ingezet, met als reden om bijvoorbeeld je relaties te bedanken of om een samenwerking voort te zetten. Voor potentiële klanten is een relatiegeschenk dé eerste kennismaking met jouw bedrijf of organisatie. Tijdens deze kennismaking wil je de potentiële klant natuurlijk enthousiast maken en daarmee zorgen dat ze je niet snel zullen vergeten. Maak daarom de producten eigen, door jouw bedrijfslogo erop te laten bedrukken en ze zullen je onthouden! Neem hieronder een kijkje en zie één van onze spotgoedkope relatiegeschenken.

Pennen bedrukken met jouw bedrijfslogo? Dan is de Bullet Nash balpen wellicht iets voor jou! De Nash balpen, ook wel bekend als de Athos, Trento of de Hawaï, is verkrijgbaar in maar liefst 20 verschillende kleuren. Ook niet geheel onbelangrijk… De Nash balpen is nu spotgoedkoop! Dezelfde kwaliteit tegen een veel lagere prijs.

Over Bullet

De producten van Bullet zijn op dit moment één van de meestverkochte en populairste in de promotionele branche. Wil jij eenvoudig en effectief een boodschap over brengen naar een groot publiek? Dan zijn de Bullet-relatiegeschenken dé oplossing voor jou!

Met de zeer betaalbare en brede collectie staat er altijd wel een geschikt product tussen die jou kan helpen om op een effectieve manier reclame te maken voor je bedrijf. Zo kent het assortiment drinkwaren, give-aways, schrijfwaren, tassen, diverse technologie, kantoorartikelen, paraplu´s, sleutelhangers, zonnebrillen en meer… veel meer! Al onze Bullet producten kunnen heel eenvoudig online gepersonaliseerd worden met jouw eigen logo, merknaam, tekst of motto. Waarna deze artikelen natuurlijk uitermate geschikt zijn om uit de delen als promotionele gifts. Ook wordt er continu gezocht naar nieuwe producten die iets toevoegen aan de collectie en zo zijn er dus ook weer allerlei interessante, originele premiums voor 2017. Voor elk seizoen zijn er bijpassende give-aways die de naamsbekendheid van jouw bedrijf of merk een flinke boost zullen geven. Reclame maken is nog nooit zo goedkoop en makkelijk geweest met de relatiegeschenken van het merk Bullet!